Autóipari hűségdíjat kapott a Hyundai Veloster


Idén is kiosztották a Polk Automotive Hűségdíjait, amelynek sportautó kategóriáját a Hyundai Veloster kapta.

A díjat olyan márkák kaphatják meg, amelyek akár több vásárlási cikluson keresztül is képesek megtartani ügyfeleiket, vagyis a háztartások újra és újra visszatérnek ugyanahhoz a márkához, vagy modellhez, amennyiben eljön az idő az új autó megvásárlására.

A márkahűséget az IHS Automotive adatai, valamint a fogyasztókkal folytatott beszélgetések alapján határozzák meg, hogy megértsék a vásárlói szokásokat, valamint azt a pontot, amely összekapcsolja a fogyasztót a márkával. Az idei évben kiosztott díjak 7,4 millió 2013-as újautó forgalomba helyezési adatai alapján végzett vizsgálatok eredményeként születtek meg.


Scott Margason, a Hyundai Motor America termékfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Hyundai tulajdonosok mindig kimutatták a márka iránti szeretetüket, így nem érte meglepetésként a céget a Veloster sikere.

A Veloster egyedi formaterve a rejtett harmadik ajtóval, a remek felszereltségével és a sportos kezelhetőséggel karöltve csupán néhány ok arra, amiért a vásárlók újra és újra visszatérnek a márkához.  

Forrás: hyundai-blog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei