Értéktartásban verhetetlen a Hyundai Veloster


Az Auto Bild 2014-es felmérése szerint a Hyundai Veloster 1,6 GDI a konkurensekhez képest a legkevesebbet veszti értékéből a használat négy éve során.

A német Auto Bild a Schwacke piackutatóval közösen elvégzett felmérésében évről évre azokat a sorozatgyártású modelleket díjazzák, amelyek a legkevesebbet veszítik újkori értékükből. A 2014-es vizsgálat eredményeként megállapították, hogy a Hyundai Veloster a sportautók között a legkisebb értékvesztéssel rendelkezik. Az autó 22 250 eurós újkori árából ugyanis négy év után csupán 11 949 eurót veszít, amely jóval kevesebb, mint kategóriatársainak számított értékek. Ez a számadat sokaknak még a százalékban kifejezett maradványértéknél is többet jelent.


Az Auto Bild „2014-es év Világbajnoka” címet összesen 11 kategóriában ítélik oda, a sorrendet a Schwacke piackutató prognózisa alapján állítják össze. Ez az előrejelzés négy évre szól, amely sportkocsik esetében éves szinten 15 ezer kilométeres futásteljesítménnyel párosul. A független szakértő előrejelzése viszont nemcsak a jövőbeli használtautó értékekre terjed ki, a prognózis ugyanis fontos alapot ad az autókat finanszírozó bankok számára, amelyek így könnyebben alakíthatják ki a finanszírozási és lízingfeltételeket. A Hyundai Veloster 1,6 magánvásárlóinak fontos tájékozódási pontot ad az Auto Bild értékelésében szerzett győzelem: aki egy világbajnok mellett dönt, az az újraértékesítéskor készpénzt takaríthat meg.   


A Hyundai Veloster 1,6 GDI Trend felszereltségben már 20 090 eurótól elérhető Németországban, míg a Veloster 1,6 Turbo változat indulóára 24 790 euró. A kétféle motorral és háromféle felszereltségben elérhető Veloster megkülönböztető jegye a karosszéria 2+1 ajtós kialakítása: a vezetőoldalon egy, míg az utas oldalán két ajtó szolgálja az utasok kényelmét.
  
Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei