Több mint 50 autóval segíti a Hyundai a FIFA U-17 női focivébét


A Hyundai Motor helyi képviseletén keresztül 56 járművet adott át a FIFA U-17 női labdarúgó világbajnokság szervezőbizottsága részére Costa Ricán.  

Ez az átadás is a Hyundai sporttámogatásban betöltött vezető szerepének, valamint a Hyundai Motor és a FIFA közötti 14 éves szoros kapcsolatnak köszönhető, amelynek során a vállalat a FIFA világbajnokságait támogatta, 2002-ben Koreában és Japánban, 2006-ban Németországban és 2010-ben Dél-Afrikában, valamint ezen felül egyéb eseményeken is, mint pl. a FIFA Konföderációs kupáinál.  


„Az esemény partnereként és a vállalat globális marketingstratégiájának részeként a Hyundai Motor segíti és támogatja a női labdarúgást, amelynek részeként a márka 56 vadonatúj járművet ad mindazoknak, akik ezen történelmi esemény létrehozásában részt vesznek” – mondta  Federico Rojas, a FIFA helyi szervezőbizottságának vezetője.


Ez az üzleti szövetség túlmutat a focin, mivel az esemény lehetőséget ad arra a Hyundai Motor számára, hogy részt vegyen különböző társadalmi eseményeken és támogassa a profi sportot.

„A játékok hűséges szponzoraként elkötelezettek vagyunk a női labdarúgás támogatása iránt” – mondta Erick Xirinachs, a Hyundai Costa Rica igazgatója. „Ezen okból a szervezőbizottsággal és a sportolók 16 delegációjával együtt ma megkezdjük utunkat, hogy a legizgalmasabbá tudjuk tenni a FIFA U-17 női labdarúgó világbajnokságot.”   


Eközben Eduardo Li, Costa Rica Labdarúgó Szövetségének elnöke és a helyi szervezőbizottság tanácsadója az alábbiakat nyilatkozta: „Örömteli, hogy egy ilyen nagy vállalat, mint a Hyundai Motor a FIFA hivatalos támogatójaként segít minket azzal, hogy autóikkal lebonyolíthatjuk a FIFA U-17 női labdarúgó világbajnokságot. Mintha tegnap kezdtük volna ezt a kemény napi munkát, amellyel Costa Rica népének és a világnak is bemutathatjuk az első világbajnokságot itt.” Li továbbá elmondta, hogy a támogatás, sok ember és vállalat erőfeszítése nélkül „nem tudtuk volna valóra váltani ezt az álmot.”


Az Azera, Santa Fe, Tucson, Elantra és H-1 modellekből álló 56 autós flotta a világbajnokság négy helyszíne között mozog majd: Costa Rica Nemzeti Stadion, Ricardo Saprissa Aymá Stadion,  Alejandro Morera Soto Stadion és Edgardo Baltodano Briceño Stadion.


Eddig Costa Rica csapata két női FIFA bajnokságon vett részt: a FIFA U-17 női világbajnokságon 2008-ban és a FIFA U-20 női világbajnokságon Németországban 2010-ben, amelyeken a Hyundai Motor szintén hivatalos partnerként vett részt.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei