Casillas és Kaká a brazil foci-világbajnokság Hyundai nagykövetei


A Hyundai Motor Company a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fő szponzoraként bejelentette, hogy a 2014-es Brazil világbajnokság Hyundai nagyköveteinek a spanyol Iker Casillast és a brazil Ricardo Kakát választották.

„Izgatottan jelentjük be ezen legendás futballsztárokat, mint a világbajnokság nagyköveteit” – mondta Tak Uk Im, a Hyundai Motor Company ügyvezető alelnöke. „Casillas és Kaká segítéségével remélhetőleg megoszthatjuk a világ minden részével a bajnokság szenvedélyét és izgalmait, miközben ismételten bemutatjuk a Hyundai Motor elkötelezettségét a világ legnépszerűbb sportja iránt.”

A Real Madrid kapusaként Casillas már három alkalommal vett részt a FIFA világbajnokságain, ahol a futball legnagyobb kapusainak egyikeként szerzett hírnevet. Kaká jelenleg az A. C. Milan középpályása, aki már szintén háromszor játszott a FIFA világbajnokságain, 2007-ben pedig a FIFA Év Játékosának is megválasztották.   

 Mellettük a Hyundai Motor Oscar Emboabát nevezte ki az esemény helyi nagykövetének Brazíliában. Oscar jelenleg a Chelsea F. C. középpályása.


A márka nagykövetei központi szerepet játszanak majd a Hyundai Motor és a focirajongók közötti kapcsolatépítésben a márka idei marketingtevékenységének keretében. Ezen tevékenységek televíziós és nyomtatott reklámokból, digitális marketingprogramokból és helyszíni eseményeket is magukba foglalnak.  

A Hyundai Motor és a FIFA együttműködése még 1999-re nyúlik vissza, amely jelenleg egészen 2022-ig érvényes. A Hyundai Motor sikeresen támogatta az olyan nagy rendezvényeket, mint a Korea-Japán (2002), Németország (2006) és Dél-Afrika (2010) által megrendezett FIFA világbajnokságok, de emellett más versenyek, így a FIFA Konföderációs kupáin is részt vesz a vállalat. A nemzetközi futball sikeres támogatása nagyban hozzájárult a Hyundai Motor erős és folyamatosan fejlődő márka ismertségéhez és márkaképéhez.      
Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei