GENF 2014: Hyundai tanulmányautó ihlette ruhaköltemények a Genfi Autószalonon


A Hyundai Motor divatvilághoz fűződő úttörő megközelítésének tanúbizonyságául exkluzív együttműködési megállapodást kötött az európai HIEN LE divatházzal.

A dizájner legutóbbi futurisztikus ruhakölteményeit a Hyundai új Intrado koncepcióautójának kulcselemei ihlették, amelyet a 2014-es Genfi Autószalonon mutatnak be a publikumnak.    

A berlini HIEN LE-t inspirációra sarkallta az Intrado innovatív, mégis funkcionális belső kialakítása és ezen jellemzők alapján megalkotott számos olyan a divatkiegészítőket, amelyek tiszta formákat és finom kidolgozást kaptak. Az Intrado a vállalat folyékony szobrászat formatervezési filozófiájának továbbfejlesztett értelmezését jeleníti meg új anyagok és kontrasztos színek felhasználásával. Az Intrado és HIEN LE együtt azt a jövőt mutatja be, amelyben a dizájn tisztán kifejezi, milyen értékekkel kell rendelkeznie egy autónak, amely beleillik a „millenniumi generáció” életstílusába.


„A Hyundai és HIEN LE együttműködése ismételten kifejezi a márka progresszív hozzáállását a dizájnhoz” – mondta Mark Hall, a Hyundai Motor Europe marketingrészlegének alelnöke. „A Hyundai márkához való európai hozzáállás jelentősen megváltozott autóink stílusának átalakulásával, amelyet 2009-be kezdtük el. Akkortól számítva majdnem megdupláztuk piaci részesedésünket és mára a formaterv lett az első számú indok arra, hogy vásárlóink a Hyundait választják.”

Az Intrado az első olyan tanulmányautó, amelyet Peter Schreyer irányítása alatt terveztek, miután őt nevezték ki a Hyundai Motor Group formatervezési elnökének és főtervezőjének. Merész és fejlett stílusa, innovatív meghajtása és anyagfelhasználása a jövő mobilitását fejezi ki, ahol a Hyundai autói jóval könnyebbek, tisztábbak és gazdaságosabbak lesznek. HIEN LE ezekhez férfi és női ruházatot kínál, a kabátoktól a szoknyákig és a nadrágokig.


Az Intrado inspirálta HIEN LE alkotások későbbiekben saját divatbemutatóján mutatkoznak majd be. HIEN LE többek között olyan világhírű divattervezőkkel dolgozott együtt, mint Hugo Boss és Veronique Branquinho, valamint divatkölteményei számos divatbemutatón megjelentek Berlinben, Párizsban és Jakartában.

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei