Saját Hyundai szériát kapott Neuville


Thierry Neuville támogató partnereként a Hyundai Belgium bemutatta a Santa Fe exkluzív TN változatát, amelyet természetesen a Hyundai Motorsport elsőszámú pilótája vehetett át.

Az átadási ünnepségre néhány nappal azután került sor, hogy a versenyző részt vett a Mexikó-ralin, ahol a kiváló harmadik helyet szerezte meg.  


A Hyundai Belgium nagyköveteként Thierry Neuville ezentúl napi feladataihoz egy egyedi fehér Hyundai Santa Fe TN modellt használhat. A 2,2 literes, 197 lóerős CRDi motoros, összkerékhajtású Santa Fe modellt a létező összes extrával ellátták, a belső térben pedig egyedi narancsszínű betétek kerültek. A narancsszín ugyanis egyrészt a Hyundai Motorsport színeinek egyike, ám emellett Thierry Neuville TN logójának színe is ez. Ez a névjegy büszkén feszít a csomagér ajtaján, de emellett belehímezték az ülések fejtámaszaiba is.   


Thierryt kellemesen meglepte ez az ajándék. „Nagyon jól mennek a dolgaim mostanában. A mexikói dobogós helyezés után nagyon örülök annak, hogy a Hyundai Belgium egy ilyen csodás ajándékkal lepett meg és nagy örömmel vezetem majd ezt a különleges változatot” – mondta.


„Nagyon boldogok és büszkék vagyunk honfitársunkra azért, mert ő lett a mi nagykövetünk” – mondta Olivier Sermeus, a Hyundai Belux ügyvezetője. „Thierry hatalmas lökést ad a márkánknak, amelyet ezzel a Santa Fe TN különleges változattal hálálunk meg neki.”

Forrás: hyundaimotorsport.presscorner.be

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei