GENF 2014: Tony Whitehorn átvette a Carbuyer Év Autója díját


A CarBuyer angol autós magazin a 84. Genfi Autószalonon adta át Tony Whitehornnak a 2014-es Év Autója címmel kitüntetett Hyundai i10 díját.

A Hyundai új i10 modellje nyerte el összességében a CarBuyer 2014-es Év Autója díjat, miközben kimagaslóan teljesített saját, a városi kisautó kategóriájában is. A zsűrit lenyűgözte a kisautó minősége, kifinomultsága, stílusa és értéke.

„Az új Hyundai i10 valóban briliáns autó, amely felnőtt érzetet kelt, hatalmas helyet kínál hihetetlenül alacsony áron” – mondta Steve Fowler, a Carbuyer magazin főszerkesztője. „Élvezet vezetni és olcsó fenntartani – a költségtudatos vásárlók tökéletes választása.”


Az i10 belépőmodellje 1,0 literes motorral és S felszereltségi szinten 8 345 fontba kerül az Egyesült Királyságban, amely az ottani előírások szerint akár 3,9 litert is fogyaszthat és eközben 108 g/km széndioxiddal terheli környezetét. Még ennél is gazdaságosabb a 1,0 SE Blue Drive kivitel, amely 3,6 litert fogyaszt, széndioxid-kibocsátása pedig csupán 98 g/km – ezzel az értékkel a modell adómentesen használható. A közepes felszereltségű változat ára 9 585 font.

A kínálat csúcsán álló 1,2 literes Premium változat 10 495 fontos vételárában már távirányítós központi zár, elektromos hátsó ablakok, elektromosan fűthető tükrök, színre fényezett tükrök és kilincsek, kihangosítóval felszerelt rádió és multifunkciós volán is benne vannak.  

A Hyundai emellett más kategóriában is sikert ért el, hiszen a zsűri szerint a Hyundai Santa Fe a Land Rovert is megelőzve lett idén a legjobb nagyterepjáró.

Forrás: carbuyer.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei