GENF 2014: Európában is bemutatkozott a Hyundai új luxusautója


Az idei Genfi Autókiállításon bemutatták a Hyundai legújabb, második generációs Genesis luxusautójának európai változatát, amellyel a márka az öreg kontinensen is konkurenciát kívn állítani a hagyományos presztízsmárkáknak.

A vadonatúj Genesis olyan magas színvonalú prémium limuzin, amely egyértelműen a Hyundai képességeit mutatja be olyan kulcsfontosságú területeken, mint a technológia, stílus, komfort és vezetési élmény. Az új modell korlátozott darabszámban Európában is elérhető lesz, lehetőséget adva kiválasztott vásárlóinak arra, hogy egy nagy tudású és fényűzően felszerelt limuzin magas szintű komfortját és csendjét élvezzék.


A vadonatúj Genesis a Hyundai Európában kapható legnagyobb méretű, teljes felszereltséggel rendelkező és fejlett technológiai színvonalú járműve érkezett meg, amely a márka azon ígéretét testesíti meg, amellyel a várakozásokon felüli értéket ad vásárlóinak. A fejlett kényelmi és biztonsági felszereltségével és technológiájával a vadonatúj Genesis immár az európai ügyfelek számára is olyan exkluzivitást kínál, amely kifinomult teljesítményt és az utasok jólétét biztosítja.     


Egyszintű, teljes felszereltségében a vadonatúj Genesist egy erős 3,8 literes V6-os GDI motor mozgatja, amely bőséges teljesítményt és széles tartományba hadra fogható nyomatékot biztosít, amely harmonikusan dolgozik együtt a finom nyolcfokozatú automatikus váltóművel. A vezetési élményt és biztonságot az új HTRAC öszkerékhajtási rendszer, a kifinomult multi-link első és hátsó felfüggesztés, valamint a közel egyenletes súlyelosztás biztosítja. A hátsókerék-meghajtás kizárólag az Egyesült Királyságban elérhető.


A nagyvonalú belső tér olyan helykínálatot és kényelmet nyújt, amelyet soha még nem láthattunk Hyundai modelltől Európában és pazar kényelemmel kényezteti utasait. Az utastérben finom anyagok nyugodt környezetet biztosítanak, amit fejlett, kifinomult formák egészítenek ki.


A vadonatúj Genesis utasairól a felszereltségek olyan teljes kínálata gondoskodik és védelmezi őket, amelyek intelligensek és emellett diszkrétek. Ezek között megtaláljuk az intelligens sebességszabályozót, az automata vészfékrendszert és a világelsőként beépítésre kerülő fedélzeti széndioxidmérőt, amely az utaskabin levegőjét vizsgálva védi a vezetőt a veszélyes fáradtság következményeitől.  

A Hyundai Folyékony Szobrászat dizájnfilozófiájának legújabb megtestesítőjeként a vadonatúj Genesis kecses, kifinomult stílusa utal az autó technológiai képességeire és erősíti annak megjelenését.  


A vadonatúj Genesis a Hyundai négy éves és 500 milliárd wonos, azaz mintegy 342 millió eurós befektetésének eredménye. Az autót elsősorban olyan piacokra tervezték, mint az Egyesült Államok és Korea, ahol az előd nagy sikert aratott, alátámasztva a Hyundai azon törekvését, hogy a megfelelő piacokra megfelelő modelleket kínál. Az eredeti Genesis számos nagy presztízsű díjat nyert Észak-Amerikában és fontos szerepet játszott a Hyundai márka gyors fejlődésében. Európában szintén segít majd növelni a márka iránti érdeklődést – és más, ám ugyanolyan jól meghatározott szerep jut számára a Hyundai képességeinek demonstrálására.


A vadonatúj Genesis modell globális keresletét a Hyundai Ulsanban, Dél-Koreában található gyártóbázisán elégítik ki.

„A vadonatúj Genesis egyedi prémium tulajdonosi élményt kínál, amely mérnöki és technológiai képességeinket igazolja” – mondta Allan Rushforth, a Hyundai Motor Europe alelnöke. „Számos világelső és a Hyundai modellekben először szereplő technológiák kerültek az autóba, amelyek bemutatják, mire vagyunk képesek és folytatja a Hyundai azon örökségét, amelyben egyre szélesedő és különféle jó minőségű autóink kínálatával az elvárásoknál magasabb értéket adunk.”


Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei