Baszkföldi látogatók a Hyundai cseh üzemében


A Baszkföldi Autóipari Csoportosulás képviselői nemrég látogatást tettek a Hyundai nosovicei üzemében, amelynek célja a két fél közötti együttműködés bővítési lehetőségeinek megvitatása.  

Baszkföld Spanyolország északi részének autonóm közössége, amely a Pireneusok és a Biscay-öböl között terül el. A helyi autóipari csoportosulásnak több száz autóipari beszállító tagja van, amelyek közül tucatnyian rendelkeznek közép-európai kirendeltséggel.    

„Baszkföldön rengeteg autóipari beszállító működik, 300 vállalatot képviselünk. Néhányuk már most is a Hyundai világviszonylatú beszállítója, de meggyőződésünk, hogy többen is bedolgoznának ide” – mondta Inés Anitua, a Baszkföldi Autóipari Csoportosulás ügyvezetője.


A program részeként mind a HMMC vállalat, mind pedig a baszk autóipar bemutatkozhatott. „Tartottunk egy bemutatót arról, hogy a beszállító vállalatok mit termelnek. A beszerzési osztállyal új projekteket vitathattunk meg. A beszállítók közül kiemelném például a Grupo Antolint, amely tetőkárpitokat állít elő. A fő cél kiszélesíteni az együttműködést” – mondta Martin Remeš, a HMMC fejlesztési osztályának vezetője.

Forrás: hyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei