10 éves az ötéves garancia


Idén már tíz éve annak, hogy 2002-ben Angliában bevezették az öt év teljes körű garanciát, amelyet azóta a koreai márka egész Európára kiterjesztett.

Ezen időszak alatt 450 ezer vásárló részesült a Hyundai meghosszabbított garanciavállalásának előnyeiből, tudva azt, hogy egy esetlegesen bekövetkező, gyártási hiba miatt történő meghibásodás esetén a Hyundai átvállalja a javítás költségeit.

Két éve, 2010-től a Hyundai kiterjesztette ezt a szolgáltatását és bevezette a Tripla 5 szolgáltatási csomagot, amely az addigi 5 év kilométer-korlátozás nélküli garancia mellé szintén 5 éves időtartamra országúti segélyszolgálatot és évenkénti ingyenes átvizsgálást is kínál az ügyfelek részére.   


„Nagyon jó érzés, hogy megünnepelhetjük ügyfeleink nyugalmát jelentő szolgáltatásunk tízedik évfordulóját. A Tripla 5 szolgáltatáscsomag szerves része azon törekvésünknek, hogy ügyfeleink számára mindig a legmagasabb minőségű járműveket és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújthassuk.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai UK elnök-vezérigazgatója.

„Egyre több autóvásárló választja elsőként a Hyundai márkát, amely számukra a minőséget és megbízhatóságot jelenti – egy márka, amelyben megbízhatnak. Ez még inkább fontos a vállalati ügyfeleink számára, akik komoly előnyökre tehetnek szert az ötéves kilométer-megkötés nélküli garanciának köszönhetően.” – tette hozzá Whitehorn.

Forrás: autoevolution.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei