Újabb Hyundai játék mutatkozott be



Ahogyan azt már korábban bejelentették, a Hyundai az iOS és az Android telefonplatform alkalmazásokban élenjáró Gameloft céggel közösen fejlesztett játékprogramokat.

Ezek között először az Asphalt 7: Heat program került fel az alkalmazásboltokba és személyes tapasztalatom szerint bőven megéri a befektetett 220 (!) forintot.


Egy ideje azonban már nemcsak ezt a programot lehet letölteni, hanem a GT Racing játéksorozat egy különleges változatát, amely nem véletlenül kapta a Hyundai Edition kiegészítő nevet. Igen, az ingyenesen letölthető alkalmazásban két Hyundai modellel lehet versenybe szállni.    


Ezek egyike a Hyundai Genesis Coupe, míg a másik az I-oniq fantázianévre keresztelt koncepcióautó, amely első alkalommal szerepel videójátékban. A játékosok ezen két modellt vezethetik a GT Racing sorozat egyéb tagjaiban is szereplő három pályán: Monte Carlo, Skandinávia és Speed Ring.

A játék tartalmazza mindazon elemeket, amelyek az eredeti GT Racing sorozatban is megtalálhatóak: ugyanaz a szenzációs grafika és vezérlés csakúgy, mint az egymás elleni küzdelem lehetősége.  


Habár a Gameloft Asphalt sorozata lényegében jobb játék, ám tekintve, hogy ez a GT Racing ingyenesen is letölthető darabja, a GT Racing: Hyundai Edition is remek szórakozást nyújthat a játékos kedvűeknek. 



Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei