NAVTEQ adatbázis a Hyundai navigációihoz



A Nokia Location & Commerce üzletága nemrég bejelentette, hogy a cég ezentúl NAVTEQ térképekkel látja el a Hyundai új járműveibe épített navigációs fejegységeit.

A globális térképadatbázis mellett a Nokia technikai segítséget és személyre szabott marketing programokat is nyújt a navigációs üzletág sikeressége érdekében. A Hyundai ügyfelek az autójukba beépített fejlettebb rendszer kifinomultabb grafikai és biztonsági tartalmakat kapnak a jövőben.  


„A Nokia L&C minden régióban egyedülálló szakértelmet és értéket ad a Hyundai navigációs berendezéseihez.” – mondja a Hyundai képviselője. „A vállalat nemcsak navigációs tartalmat szállít, hanem marketing tevékenységet, útvonalra és fordulatszámra épülő alkalmazásokat is.”   

A Nokia L&C gazdaságos tartalmakat, platformokat és szolgáltatásokat is kínál a lokalizáció komplexitásán túl. A vállalat által kínált technikai és marketing támogatás segítséget nyújt mind a vállalatok, mind a felhasználó számára a legtökéletesebb navigációs élmény elérésében.


„Az új generációs Hyundai rendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak majd a vállalat infotainment és navigációs stratégiájában, így a megfelelő tartalom és szolgáltatás kiválasztása létfontosságú.” – mondja Bruno Bourguet, a Nokia L&C értékesítési vezetője. „Azzal, hogy összekapcsoljuk a mi szakértelmünket a Hyundai kreatív gondolkodásával, együtt innovációt és prémium élményt biztosíthatunk a világ összes táján megtalálható Hyundai vásárlónak.”

A Hyundai mellett a Nokia L&C több nagy autógyártó partnereként vezető navigációs partnerré vált az iparágban. A cég szállítja a térképadatbázist a BMW, Mercedes és a Volkswagen navigációs berendezéseihez is.

Forrás: itnewsonline.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei