2015-ben érkezik a Hyundai sportlimuzinja


A Hyundai (és vele együtt a Kia) az utóbbi években nemcsak hatalmas ütemben növelte piaci részesedését, hanem egyre inkább a prémiumosztályban is elfogadott váltak. Ezt az utat folytatva az elkövetkezendő években egy sor új modell születik a két vállalatnál.

A Kia jövő nyáron bemutatja új Cadenza modelljét, emellett pedig a nemrég Dél-Koreában bemutatott K9 luxusautó is megjelenik az Egyesült Államok piacán.

A Hyundai pedig célba veszi a BMW 3-as sorozatát, amely legkorábban 2015-ben mutatkozhat be. A gyári kódnevén „RK”-ként emlegetett modell a hírek szerint ugyanarra a hátsókerék-meghajtású padlólemezre épül majd, mint a 2014. körül érkező új Genesis Coupe, amelyre nemcsak technikájában, hanem formatervében is nagyban hasonlít majd. Ennek megfelelően valószínűleg elnevezésében is utal majd a Genesis márkanévre.

A teljesen megújuló Genesis luxus limuzin várhatóan 2013. végén érkezhet, ám az sem elképzelhetlen, hogy csak 2014-ben mutatják be. Ezzel szemben biztosnak látszik, hogy az Equus modellfrissített változata valamikor jövő nyáron érkezik meg és 2014-es modellként újul meg.   

Forrás: autonews.comhyundai-blog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei