Díjazták a Hyundai energiatakarékos gyártástechnológiáját


A Hyundai Motor India, India legnagyobb személyautó exportőre hatékony gyártási technológiájának köszönhetően elnyerte a rangos Green Award 2011-12 díjat.

A HMIL több beruházáson keresztül egészséges és szisztematikus növekedést ért el a piacon, amelynek során a környezetszennyezést is minimálisra csökkentették, illetve a kormányzati víztartalékokat is csak a legkisebb mértékben veszik igénybe. Ez utóbbi részét képezi egy vízforgató rendszer, amelynek során újrahasznosíthatják a már felhasznált vizet is, amely pl. napenergiával ellátott bojlereken keresztül szolgálja a meleg vízellátást.    

Az önfenntartó vízgazdálkodás mellett napenergiával működő LED világítások és automatikusan lekapcsoló elektromos berendezések is segítik az energia hatékony felhasználását.

A Green Award díjat azok között a vállalatok között ítélik oda, amelyek energiatakarékos beruházásaikkal napi szinten csökkenthetik a környezetszennyezést.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy Tamil Nadu kormányzata nekünk ítélte ezt a rangos díjat, elismerve környezetvédelemmel kapcsolatos erőfeszítéseinket. A HMIL komolyan veszi felelősségét a környezete iránt és ösztönzi az összes érdekeltet, hogy hasonlóan cselekedjen, hiszen a beruházásainknak köszönhetően a fenntartási költségeink jóval alacsonyabb szinten tarthatóak." - mondta  R. Sethuraman, a Hyundai Motor India pénzügyi vezetője.  

Forrás: rushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei