Olcsóbb Veloster Turbo változat érkezik



Angliában bejelentették, hogy a Hyundai Veloster Turbo kevesebb felszereléssel és 20 ezer font  (6,8 mFt) alatti árral is kapható lesz.

A Hyundai megerősítette, hogy nemsokára Angliában is kapható lesz a Veloster Turbo egy mérsékeltebb árú változata, amely kb. 2 ezer fonttal (kb. 700 eFt) kerül majd kevesebbe, mint a szeptember vége óta kapható Veloster Turbo SE kivitel.

Paul Strong, a Veloster angol termékmenedzsere elmondta, hogy a technikai értelemben teljesen megegyező alapfelszereltségű modell néhány hónapon belül elérhető lesz Nagy-Britanniában. Jelen pillanatban még nem lehet tudni, mely kiegészítőktől szabadul meg az alapváltozat, ám annyi azért gyanítható, hogy bőrbevonatból kevesebb lesz benne, illetve megszabadul az SE kivitelben megtalálható érintőkijelzőtől is.


Az alapmodell azonban továbbra is rendelkezni fog az elkülönülést hangsúlyozó karosszériacsomaggal, amelynek része a 18 collos alufelni, az agresszív első hűtőmaszk, illetve az oldalkötény is.

Strong továbbá azt is bejelentette, hogy nem várható amerikai specifikációval rendelkező Veloster érkezése Európába. Észak-Amerikában ugyanis 186 lóerő helyett 201 lóerőt teljesít a Veloster turbómotorja, ám a Hyundai úgy véli, az európai változat motorbeállítása jobban megfelel a helyi vásárlók igényeinek.

Forrás: autocar.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei