A spanyol gyógyszergyártó a Hyundait választotta



A madridi Jarama versenypályán felsorakozott az a 71 Hyundai i40 modell, amelyet a TEDEC MEIJI gyógyszeripari vállalat vásárolt a Hyundai spanyol forgalmazójától.

A gyógyszeripari cég összesen 71 Hyundai i40 modellt vásárolt a Hyundaitól, amelyet a kereskedelmi ügynökök mellett a vállalat menedzsmentje is használni fog a jövőben. Így az átadott autók közül 11 darab 136 lóerős Hyundai i40 1,7 CRDi Style, illetve 60 darab 115 lóerős i40 Blue Drive is helyet kapott.

Az ceremónián jelen volt a Hyundai Motor Espana flottamenedzsere, D. Andres Martinez, aki átadta a kulcsokat William Tena Surianinak, a TEDEC MEIJI vezetőjének. „A választott járművek minősége és formaterve teljes mértékben megfelel a mi elvárásainknak.” – mondta Suriani. Elmondta, hogy nagy szerepet játszott a választásnál a Hyundai által felkínált 5 év teljes körű garancia, amelyhez kilométer-korlátozás nem tartozik. Emellett az országúti segélyszolgálat, illetve az ingyenes átvizsgálások is sokat jelentettek a cég vezetői számára.   

A mostani megállapodás újabb példája a Hyundai márka magas minőségű járművei és magas színvonalú szolgáltatásai mellett a spanyol flottapiacon betöltött egyre fontosabb szerepéről.

Forrás: lavozdetenerife.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei