250 ezer euro a hátrányos helyzetű európai fiataloknak



A társadalmi felelősségvállalásban élenjáró globális autógyártóként a Hyundai Motors Spanyolországban 50 ezer eurót adományozott a hátrányos helyzetű európai fiatalok megsegítésére.

Az adomány egy nonprofit szervezeten keresztül jut el a rászorulókhoz, amely a labdarúgáson keresztül próbálja támogatni a nehéz helyzetben lévő fiatalokat. A mostani akció csupán egy része az idén május-június hónapokban megrendezett UEFA EURO 2012. „Tégy fogadalmat” kampányának, amelynek teljes összege eléri a 250 ezer eurót.


Az ünnepi ceremónián a Hyundai focinagykövete, illetve a spanyol nemzeti válogatott kapitánya, Iker Casillas adta át az adományt a Streetfootballworld elnevezésű nonprofit szervezetnek. A Streetfootballworld egy olyan független nonprofit szervezet, amely 61 országban van jelen és arra törekszik, hogy az általa szervezett számtalan programnak köszönhetően a hátrányos helyzetű fiatalok önértékelését és vezetői képességeit javítsa, fejlessze.

A Hyundai a fennmaradó 200 ezer eurót még ebben az évben átadja a szervezet német, francia, olasz és angol képviselőinek, akik egyenként szintén 50-50 ezer eurót kapnak.  

Forrás: rushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei