Az ARK Genesis Coupe R-Spec modellje



Az ARK Performance ismét a Hyundai márkával szövetkezett, amelynek keretében egy átalakított Genesis Coupe R-Spec kerül kiállításra az idei SEMA Tuning Show-n.

Az ARK különleges modelljének alapját a Genesis Coupe 3,8 literes, közvetlen befecskendezéses benzinmotorral hajtott változata adja, amelynek teljesítménye 395 lóerő.

Kívülről az ARK specialistái a Genesis Coupe izmos vonalvezetését tovább hangsúlyozták a karosszériaelemek szélsőséges kialakításával, így hatalmas sárvédő-szélesítéseket, agresszív első légterelőt, valamint légbeömlőkkel ellátott szénszálas motorháztetőt kapott az autó.


„A Hyundai Genesis R-Spec tökéletes alap egy SEMA versenyautó kialakítására.” – mondta Ted Lee, az ARK Performance tulajdonosa. „Az ARK Genesis Coupe R-Spec a valóságban is megmutatja a kedvező árú Genesis Coupe R-Spec modellben szunnyadó versenyautót. Az ARK továbbra is a Hyundai utólagos optikai és teljesítménynövelő szettek beszállítója kíván lenni.”

Habár a külső lenyűgöző, az ARK Genesis Coupe R-Spec nemcsak ebben tér el a gyári változatoktól. A motorháztető alatt is lényeges változtatások történtek, amelyek keretében versenyre felkészített belső tér, versenygumik, fékek és felfüggesztés is került az autó alá.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei