A Hyundai lett a koreai rapper partnere



A Hyundai egy luxusmodellt biztosított a hihetetlenül népszerű koreai rappernek, PSY-nek, amikor az Amerikába látogatott.

Aki még nem hallott az előadóművészről, illetve nem látta volna PSY „Gangnam Style” videóklipjét, az lehet, hogy kisebbségben van, hiszen a klip a legnagyobb videómegosztó portálon már bőven átlépte a 220 milliós nézőszámot.    


A Hyundai hivatalos facebook oldalán egy képet közölt, amelyen PSY egy Equus luxusautó mellett pózol. A Hyundai közleménye szerint a fotón szereplő modell PSY tulajdona. A fotó mellett található egy ún. „Equus Swag-O-Meter”, amelynek segítségével hozzászólás formájában értékelni lehet a K-Pop (Korea-Pop) művészt.


Az 1999-ben bevezetett Equus a Hyundai legnagyobb és legdrágább modellje, amelynek második generációja 2009-ben mutatkozott be a Mercedes S osztály, az Audi A8, a Lexus LS és a BMW7-es sorozatának konkurenseként. Az idei évtől minden Equus modellt nyolcfokozatú automata váltóművel szerelnek fel. Az új váltó egy 5 literes, 429 lóerős V8-as motort segít, és olyan technikai újdonságok járnak hozzá, mint az elektromosan szabályozható légrugózás, amely állandó jelleggel felügyeli az útviszonyoknak megfelelő rugózási és stabilitási kényelmet.

A Jae-sang Park néven született PSY rapper, énekes, táncos, producer, és szövegíró egy személyben. Leginkább vicces videóklipjeivel és élő koncertjeivel vívta ki magának a hatalmas népszerűséget. Legutóbb amerikai látogatása során kapták lencsevégre az énekest, akinek a Hyundai egy Equus modellt biztosított a kényelmes utazáshoz. 

Habár PSY egy Equus mellett áll, a klipben egy tűzpiros Mercedes SLK szerepel. A reménybeli további együttműködés keretei között a későbbiek során azonban minden bizonnyal a következő klipekben feltűnhet néhány Hyundai modell is.


Forrás: torquenews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei