Gyári földgázüzemű Hyundai modellek Indiában



India második legnagyobb autógyártója, a Hyundai Motor India bejelentette, hogy rövidesen kapható lesz a márka Santro, i10, illetve Accent modelljeinek földgázüzemű változatai is. 

Az egyelőre csak India egyik tartományára érvényes ajánlat szerint az itt Hyundai modellt vásárlók számára a földgázüzemű kivitelek gazdaságosabb és környezetkímélő alternatívát jelenthetnek a jövőben. A kettős üzemű Santro, i10 és Accent modellek alternatív üzemanyaga ugyanis a sűrített földgáz (CNG) lesz. 

Y.S.Lee, a HMIL területi képviselője elmondta, a CNG egy gazdaságos és egyúttal környezetbarát alternatív üzemanyag, amelyet immár a Santro, i10 és Accent vásárlói is megtapasztalhatnak. A lépésnek köszönhetően ezen modellek sokkal versenyképesebbé válhatnak, hiszen a földgázzal felszerelt járművek fenntartási, üzemeltetési költségei sokkal kedvezőbbek a benzines modelleknél. 

Habár a lépés a Hyundai részéről előremutató, kérdés, mekkora piaca is lesz ezen modelleknek, ugyanis a tartományban igen kevés helyen árusítanak földgázt. 

Forrás: thehindubusinessline.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei