Ki lesz a Hyundai Tesztpilótája?



Nemrég számoltam be arról, hogy a Hyundai magyarországi importőre új nyereményjátékot hirdet a legnagyobb közösségi hálón, amelynek keretein belül egy szerencsés 2 hónapon keresztül 5 tesztautó képességeit vizsgálhatja meg.

Nos, a nevezési időszak szeptember 30-án véget ért, így összesen 33 regisztrált résztvevő jelentkezett a játékra, aminek fődíja azért jóval több, illetve jóval összetettebb, mint egy egyszerű nyeremény.

A leendő „tesztpilótának” ugyanis nemcsak élveznie kell a próbaautókat, hanem azokról rendszeresen számot is kell adnia. Így hetente 1-2 rövid, képes beszámolót, kéthetente képes útleírást, valamint kéthetente rövid videó beszámolót is köteles a leendő nyertes készíteni.

Az elmúlt több, mint egy évben rengeteg munkám fekszik ebben blogban, amelyet szabadidőmben, munka mellett készítek és amelyre most havonta közel 10 ezren kattintanak. Ebben az időszakban túlnyomórészt külföldi hírek magyar nyelvű fordításai jelentek meg, ám ezek mellett számos olyan írásom is megjelent itt, amely teljes egészében saját szerzeménynek tekinthető. Így pl. összehasonlítottam a koreai és a cseh i30 modelleket, bemutattam családunk tulajdonában lévő Accent, Getz és i30 autóinkat, valamint összehasonlítottam az új i30-at az új Kia cee’ddel, az i40-et a Kia Optimával, illetve legutóbb az új i20-at a Kia Rioval.

Emellett idén februártól a blogon megjelent híreimet, szerzeményeimet közzéteszik az Autó2 Autó és Stílus magazin honlapján is, amelyre nagyon büszke vagyok. (Halkan jegyzem meg, hogy itt már nemcsak Hyundai hírekkel foglalkozom, néha más márka híreiből is szemezgetek...)

Fentieket azért írom, mert határozott meggyőződésem, hogy amennyiben én lennék a kiválasztott Tesztpilóta, úgy minden igyekezetemmel azon lennék, hogy az eddigi színvonalnak megfelelő írásokat, beszámolókat készíthessek nemcsak a Hyundai képviselet számára, hanem Dönci Hyundai Blogja Olvasói számára is.

Kedves Olvasó! Kérlek ezek után szánj rám néhány percet, kattintást és – amennyiben úgy látod, hogy érdemes vagyok rá – szavazz rám a Hyundai Hungary facebook oldalán. (Az oldalt „lájkolni” kell, mielőtt szavazol.)

Jelenleg (szombat reggel 6:30) 38 szavazattal a harmadik helyen állok. Igaz ugyan, hogy a legtöbb szavazatot kapott 5 játékos közül választanak, ám úgy érzem, a harmadikból könnyen lehet negyedik, ötödik, hatodik, stb, így a verseny vége felé minden szavazat sokat számít.

Hyundai Tesztpilóta

Aki szavaz rám, annak ezer köszönet érte!

Dönci 

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei