1,2 milliónál tart a Hyundai i10


A Hyundai bejelentette, hogy városi minijéből, az i10 modellből összesen 1,2 millió fut a világ útjain.

Az egyelőre kizárólag Indiában gyártott i10 kisautóból a nevezetes esemény alkalmából egy jubileumi kiadást is készítettek, iTech i10 néven.


Az iTech i10 nevéhez méltóan főleg kimagasló technikai felszereltségével hódít, vagyis teletömték minden olyan extrával, amelyet a Hyundai polcairól emelhettek le. Így az iTech-ben megtalálható az i20-nál és a Vernánál alkalmazott, visszapillantó tükörbe épített monitorral ellátott tolatókamera, a kormányról vezérelhető kihangosító rendszer.

A technikai felszereltségtől nem marad le a jubileumi modell külső-belső megjelenése sem, hiszen kívülről iTech feliratos dekorációk kerültek az oldallemezekre, míg a kisautó sportos belső terében piros betéteket találunk a műszerfalon, az ajtóborításokon és a légbeömlők környékén, az üléseket pedig kettős vörös-bézs árnyalatú üléshuzatok borítják.  


A különleges modellváltozatot ugyanazzal az 1,1 és 1,2 literes motorokkal szerelik, mint a hagyományos i10 modelleket, a színválaszték azonban lényegesen korlátozottabb: fehér vagy piros festéssel kérhetik az új iTech i10-et a leendő vásárlók.

A Hyundai a jeles esemény megünneplésére meghirdette az „i-Drive India” névre keresztelt országjáró túráját. A Hyundai Új-Delhiben található központja, a Hyundai Motor Plaza elől induló, csaknem egy hónapon át tartó körúton – amelyen az új i10 i-Tech változata is részt vesz – a résztvevők több, mint 9 ezer kilométert tesznek meg Delhitől Mumbain, Bangalore-on, Agrán át vissza Új-Delhiig.


„Örömünkre szolgál, hogy elindíthatjuk ezt az országjáró körutat, amelyen részt vehet a vállalat legsikeresebb terméke, az i10 modell különleges változata is.” – mondta Nalin Kapoor, a HMIL marketingvezetője. „Biztosak vagyunk benne, hogy az autó innovatív és fejlett szolgáltatásait értékelni fogják a résztvevők.”


„Örülünk annak, hogy bemutathatjuk az i10 i-Tech változatát nagyra becsült ügyfeleink számára.” – mondta Rakesh Srivastava, a HMIL értékesítési és marketing osztályának alelnöke. „Az új i10 különleges változata a stílusos kiegészítők mellett egy sor innovatív és magas színvonalú szolgáltatást nyújt utasai számára. Folyamatosan nyomon követjük a vásárlóink változó igényeit és olyan új termékeket igyekszünk bemutatni, amelyek megfelelnek ezen kívánalmaknak.”- tette hozzá.

Forrás: indianautosblog.comrushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei