Hyundai Solarist kapott az orosz szépségkirálynő



Miss Oroszország idén egy diáklány, Elmira Abdarazakov lett, aki egyéb díjak mellett egy vadonatúj Hyundai Solaris modellt vehetett át.

Elmira több száz jelentkező közül került ki győztesként Oroszország legszebb hölgyeként, aki a nemzetközi Miss Universe és Miss World versenyeken képviseli majd a hatalmas országot. A korona és a 100 ezer dolláros fődíj mellett a lány egy vadonatúj Hyundai Solarist is átvehetett az eseményt támogató Hyundai Avilon márkakereskedés jóvoltából.


„A Hyundai Avilon márkakereskedése nagy örömmel támogatja az olyan fontos és rangos versenyeket, mint az Oroszország Szépe” – mondta Michael Zhmak, a Hyundai Avilon kereskedés vezetője az átadási ünnepségen. „Magam és csapatom nevében gratulálunk Elmirának a megérdemelt győzelemhez és örömömre szolgál átadni új Hyundai Solarisának kulcsait, amely minden bizonnyal sok örömet fog okozni neki. Kívánjuk, hogy eredményesen szerepeljen a Miss World és Miss Universe versenyeken is.” – tette hozzá Zhmak.


Elmira rendkívül boldog volt, hogy autót is kap ajándékba. „Köszönöm a Hyundainak ezt a fantasztikus ajándékot, főleg azért, mert én választhattam ki az autóm színét is. Elsőként az autó megjelenése tetszett meg, amit kiemel annak bézs színe. Habár előbb le kell tennem a vizsgáimat, később minden bizonnyal sokat járok majd az új Solaris-szal.” – mondta Oroszország szépe.


A verseny helyszíneként szolgáló Barvikha luxusfalu báltermében az orosz gazdasági és kulturális élet szereplői megtekinthették a Hyundai zászlóshajójának tekinthető Equus luxusautót is.


Forrás: autonews.ruf2f-mag.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei