A Hyundai Sonata és a Santa Fe túlmutat a vásárlók elvárásain


Amerika vezető autóvásárlási tanácsadója, a „Car Book” szerint a 2013-as Sonata és a Santa Fe a legjobb választás.

Az idén 33. alkalommal kiadott „The Car Book” szerint idén immár harmadik alkalommal a Hyundai Sonata modellje a kategória legjobb tétje (BEST BETS), míg a Hyundai harmadik generációs Santa Fe modellje első alkalommal kapta meg ezen elismerést.  

„Nagyra értékeljük, ahogyan a Hyundai jelentős mértékben az amerikai vásárlók igényeire szabta kínálatát.” – mondta Jack Gilles, a The Car Book szerzője. „Ebben az igen nehéz időszakban a Hyundai minőségi és felszereltségi színvonala igen fontos az autóvásárlók számára, amely bizonyítja a Hyundai elhivatottságát a vásárlók számára megfelelő autók előállítására.”  


A „The Car Book” immár 33. éve az autóvásárlók legjobb tanácsadója. A „Legjobb tét” kategóriájában azon új modellek szerepelnek, amelyek a leginkább megfelelnek az amerikai vásárlók igényeinek és ezzel nagy mértékben hozzájárulnak az amerikai autóipar fejlődéséhez. A járműveket a Car Book kilenc kulcsfontosságú kategóriában értékeli: törésteszt, biztonsági felszereltség, borulási biztonság, megelőző karbantartás, javítási költségek, garancia, üzemanyag-takarékosság, vásárlói panaszok és biztosítási költségek.

„Mindkét modellünk által kiérdemelt ’Legjobb tét’ elismerés a Hyundai teljes körű elhivatottságát bizonyítja.” – mondta Scott Margason, a Hyundai Motor America terméktervezési igazgatója. „A vásárlói visszajelzések a Hyundai termékfejlesztési folyamatának felbecsülhetetlen részét képezik. Nap mint nap azért dolgozunk, hogy termékeink megfeleljenek a vásárlók változó igényeinek és a ’Legjobb tét’ kitüntetés bizonyítja, hogy képesek vagyunk a visszajelzések alapján minőségi Hyundai modellekkel kiszolgálni vásárlóink igényeit.”


A Sonata hamar a Hyundai kínálat legkiemelkedőbb tagjává lépett elő, amelynek 2013-as változata lenyűgöző takarékossága, kategóriavezető Blue Link és szórakoztató rendszerét is magában foglaló technológiája a márka folyékony szobrászatának formanyelvét viselő karosszériájában még ma is felveszi a versenyt a középkategória legjobbjaival.

A 2013-as vadonatúj Santa Fe a Hyundai merész formavilágát ötvözi a nagyteljesítményű erőforrásokkal. A vezető és az utasok számára kínált rengeteg extrafelszerelésével, funkcionalitásával, variálhatóságával és kényelmével az új Santa Fe túlnő a vásárlók elvárásain.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei