New Yorkban bemutatkozott az új Equus



A Hyundai az idei New Yorki Autószalonon lerántotta a leplet a konszern zászlóshajójának tekinthető Equus luxuslimuzin felújított változatáról.

A Hyundai szerint legnagyobb limuzinjuk a legkeresettebb modellek között található és a modell 2009-es bemutatkozása óta egyre több vásárlónál olyan versenytársakat sikerül megelőznie, mint a Mercedes-Benz S osztály, BMW 7-es, vagy épp a Lexus LS.    


A koreai vállalat mostanra elérkezettnek látta a modell felfrissítését, amelynek során az autó összes részlete megújult: változott a külső, a belső megjelenés, valamint finomítottak az erőforráson és a felfüggesztéseken egyaránt.


Az új, 2014-es Equus modell legfeltűnőbb külső változtatása az új első kiképzés, amely megújult hűtőrácsot, eltérő formájú lökhárítókat, LED ködlámpákat kapott. Belül drámaibb a változás, ahol teljesen új műszeregységet és „ultra-prémium” színvonalú fabetétekkel kialakított középkonzolt találunk.


Az új Equus utasai és vezetője már első pillantásra észre fogják venni a technológiai fejlődést, amelynek egyértelmű bizonyítéka a 7, vagy 12,3 collos LCD panellal felszerelt műszeregység és a középkonzolon elhelyezett 9,2 collos, érintőképernyős kijelző . A hátsó üléseken helyet foglalók középső konzolján megújult a kezelőpanel, amelyen immár az elektromos hátsó deréktámaszt és az első ülések támlájára szerelt monitorokat is kezelhetik.


A Hyundai szerint lényegesen javult a menetkényelem és a kezelhetőség a felfüggesztések átalakításának köszönhetően, amelynek eredményeként egy új Sport beállítás is megjelent az opciók között. az új Equushoz alapáron járnak a 19 collos aluminium keréktárcsák, akárcsak az 5,0  literes közvetlen befecskendezéses V8-as benzinmotor is, amely 429 lóerős teljesítményével és nyolcfokozatú automata váltójával már 2012. óta a kínálat része.

Forrás: autoblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei