Enyhén frissült a Hyundai Accent és Solaris



A Hyundai Motor  bejelentette, hogy a vállalat megkezdte a népszerű Accent 2013-as változatának sorozatgyártását, amely csupán részleteiben változott meg.

A Hyundai bejelentésével egy időben annak orosz leányvállalata is közölte, hogy immár az új, frissített Solaris modelleket állítja elő a koreai gyártó Szentpéterváron található üzemében. Az új modellévre a négy- és ötajtós változatban készülő kompakt új, LED nappali menetfényekkel ellátott fényszórókkal és új formatervű alumínium keréktárcsákkal gazdagodott.


A külső változások mellett a modell felszereltsége is bővült, hiszen mostantól elérhetővé válik az orosz télben nagyon hasznos fűthető kormánykerék, az ablakemelők és tükörállítás gombjai immár folyamatos megvilágítást kapnak és megjelent az egy érintésre hármat villantó komfortindex is. Emellett a távirányítós kulcs új dizájnt kapott, amelyben külön gomb található a csomagtér nyitásához.


A Hyundai nemrégiben emelte meg a az 1,4 és 1,6 literes benzinmotorokkal elérhető Solaris irányárait Oroszországban, ám a jelenlegi módosítások árváltozásait nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: zr.rublog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei