Eladták az első Hyundai Veloster RE:MIX modellt



A Hyundai innovatív háromajtós sportkupéja, a Veloster immár egy egyedien agresszív csomagolású, prémium felszereltségű és 450 wattos Dimension hangrendszerrel ellátott változatban is kapható Amerikában.

A Hyundai Motor America nemrég a houstoni McCall Hyundai márkakereskedésben átadta izgatott vásárlója számára az első Veloster RE:MIX limitált modelljét. A Hyundai február közepétől árusítja ezt az egyedi változatot, amely a Hyundai sikeres RE:MIX Lab programjának alkotása.
  

A Hyundai először a 2012. novemberében megrendezett SEMA Show keretein belül mutatta be a modell különleges változatát Las Vegasban. A korlátozott példányszámban eladásra kerülő modell különlegesen sportos megjelenéséhez egy egyedi légterelőcsomag, a 18-as sötét vörösöntvény alukerekek, a LED fényszóróbetétek és hátsó lámpák, valamint az egyedi RE:MIX feliratok is hozzájárulnak.

A belső térben a 450 wattos prémium Dimension hangrendszer, a nyomógombos indítás, a bőrbevonatú kormány és váltó, az egyedi belső világítás és a RE:MIX padlószőnyeg teszi teljessé a képet.


„A Veloster RE::MIX a Hyundai életstílus egyedi stílusát, formatervét és teljesítményét hivatott demonstrálni.” – mondta a McCall hyundai értékesítési vezetője. „Sok Hyundai vásárló ma már keresi az egyedi formai megnyilvánulásban, az exkluzivitásban és okostelefon csatlakoztathatóságban rejlő lehetőségeket.  A Veloster RE:MIX ezt az egyediséget sportos megjelenésével, prémium hangrendszerével és bőséges technikai felszereltségével garantálja.” – tette hozzá.

A Veloster RE:MIX változathoz az egyedi szürke fényezés mellett a vásárlók fehér, sárga, kék, fekete és vörös színek közül válogathatnak. A Veloster RE:MIX manuális váltóval felszerelt kivitele 20 845 dollárba kerül.


Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei