Három Hyundai modell a legolcsóbban fenntartható a KBB szerint


Az amerikai Kelley Blue Book (KBB.com) az 5 éves fenntartási költségek kategóriájában díjazta a Hyundai Veloster, Veloster Turbo és Sonata modelljét.

A KBB.com a Hyundai ezen három modelljének ötéves fenntartási költségét találta a kategóriájában legalacsonyabbnak. A 2013-as Veloster a kompakt autók mezőnyében, a 2013-as Veloster Turbo a sportos kompaktok között, míg a 2013-as Sonata modell pedig a középkategóriában győzött le olyan riválisokat, mint a Honda Accord, vagy épp a Toyota Camry.   


„A díj megtiszteltetés a modellek és a márka számára is, amely modellek olcsó fenntartását emeli ki.” – mondta Dan Ingle, a  Kelley Blue Book jármű értékbecslési vezetője. „Az igen versenyképes árazás és a csekély mértékű értékcsökkenés a Hyundai kínálat figyelemreméltó előnye. A lenyűgöző fogyasztással és a megfizethető biztosítási költségekkel együtt nem meglepetés, hogy a Hyundai több kategóriát is megnyert.” – tette hozzá Ingle.


A Kelley Blue Book az 5 éves fenntartási költségek között szinte minden, autóval kapcsolatos kiadást felsorakozta, beleértve az értékcsökkenést, a számított üzemanyagköltséget, a finanszírozást, illetve a biztosítási díjakat, valamint a fenntartási és szervizköltségeket és az adókat. A díj segíti az autóvásárlókat abban, hogy döntésük előtt információkat kapjanak a választott modell tipikus költségeiről, valamint arról, hogy az adott kategóriában mely márka melyik modellje rendelkezik a legalacsonyabb 5 éves költséggel.   


„Az alacsony fenntartási költség az a terület, ahol a Hyundai vezető szerepre törekszik.” – mondta Scott Margason, a Hyundai Motor America terméktervezésért felelős igazgatója. „A KBB.com díja mutatja, hogy képesek vagyunk a különböző érdeklődésű vásárlók kielégítésére. Függetlenül attól, hogy ügyfeleink melyik modellt választják – a trendi és ergonómius Velostert, a sportos beállítottságú Veloster Turbot, vagy épp a családcentrikus Sonatát, a pénzért kapott érték, valamint az alacsony üzemeltetési költségek a Hyundai tulajdonosok számára újabb élményt jelenthet.” – tette hozzá Margason.  

Forrás: cisionwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei