Az új Genesis Coupé tanulmány a Szöuli Autószalonon



A március végén megrendezésre kerülő 2013-as Szöuli Autókiállításon a Hyundai új termékeinek egész sora mellett kiállítja majd a vállalat új kétajtós tanulmányautóját is.

A HND-9 névre keresztelt luxus sportkupé-tanulmány nemcsak az autógyártó jövőbeli dizájnkoncepcióját kívánja megjeleníteni, hanem ízelítőt ad a várhatóan 2014. második felében piacra lépő új Genesis Coupe formavilágából is.   

Az új sportautó ugyanarra a padlólemezre épül, mint a 2014-es Genesis luxuslimuzin, amelynek néhány formai jegyét már láthattuk a 2013-as Detroiti Autókiállításon, végleges változata pedig ugyanitt fog bemutatkozni jövő év januárjában. Az autó így mindenképpen megkapja az új Genesis hajtásláncait is, amelyhez a megerősített hírek szerint immár összkerék-meghajtás is tartozik. 

A 2013-as Szöuli Autókiállítás március 29-én kezdődik és 10 napig tart majd. A kétévente megrendezésre kerülő szalon 13 országból származó 331 kiállítójával minden bizonnyal minden idők legnagyobb kiállítása lesz Dél-Koreában.

A hazai autógyártók ezen az eseményen nagy számban mutatnak be új modelleket: a Hyundai a HND-9 tanulmányt, a Ssangyong a LIV-1 koncepciót, a Kia az új Carens egyterűt és az új K3 ötajtós változatát, a Renault-Samsung a Captur kisterepjárót. Eközben a külföldi gyártók sem maradnak le, hiszen a BMW itt mutatja be a 3-as új GT változatát, a Volkswagen kiállítja a Golf 7-et, míg a Toyota az új Avalon limuzinnal érkezik.  

Forrás: hyundai-blog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei