Még több luxus az Equus Hermes változatában



Amíg a Hyundai New Yorkban bemutatta a márka zászlóshajójának frissített változatát, Szöulban kiállították az Equus különleges, még több luxussal felszerelt változatát.

Az idei Szöuli Autószalon Hyundai standjának egyik fénypontja a koreai márka Equus luxuslimuzinjának különleges változata, amelyet a francia Hermes divatházzal közösen dolgoztak ki. A típus nyújtott tengelytávú változatára épülő, „Equus by Hermes” névre keresztelt modell még több luxus kiegészítővel rendelkezik mind külső, mind belső megjelenésében egyaránt, amelyeket a Hermes gondos tervezői alakítottak ki.  


A Hyundai szerint az új modell a formatervezők és a fejlesztők két éves munkájának gyümölcse, amelyet a vállalat „modern prémium” elgondolása ihletett. A belső tér kivitelezői különösen nagy hangsúlyt fektettek a színek harmóniájára és a kifejezetten ezen modellhez párosított több, mint 20 féle kiegészítők összhangjára összpontosították figyelmüket. A teljes belső tér a Hermes tervezői által összeválogatott különböző színű bőrfelületekből áll össze, amelyek között az ajtóburkolatokat például ugyanazzal a krokodilbőrrel vonták be, amelyekből a hírek Hermes bőrtáskák készülnek.


A tervezők a repülőgépek utasterének mintájára formálták meg az autó hátsó középkonzolját, amelyben egy összehajtható asztalka és négy pohártartó mellett egy nagyobb vizesüvegtartó és egy, takarók tárolására alkalmas üreg is helyet kapott.   


A Hyundai csupán három ilyen Equus modellt épített, ám ezek közül egyiket sem kívánja értékesíteni sőt, a márkának nincs is szándékában bevezetni ilyen modellt a piacra. A különleges Equus változat kizárólag marketingcélokat szolgál, amellyel a márka elismertségét kívánják főképp az európai luxusautó-márkák között növelni.


A Hyundai nemrég a Prada divatházzal közösen készített egy limitált változatot a Genesis modellhez. Az 1200 darab hazai piacon értékesített Genesis csupán egyharmada viselte a Prada logóját.


Forrás: carscoops.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei