A Hyundai Sonata a legmegbízhatóbb a J. D. Power szerint



A J. D. Power 2013-as megbízhatósági felméréséből kiderül, hogy a Hyundai Sonata megelőzve vezető versenytársait, kategóriájának legmegbízhatóbb autója.

A Hyundai Sonata folyékony szoborszerű formatervének, remek fogyasztásának és az Amerikában alapfelszerelésként járó Blue Link fedélzeti információs rendszerének is köszönhetően tavaly minden rekordot megdöntött, hiszen több, mint 225 ezer példány kelt el belőle az Egyesült Államokban.  


„A Sonata az iparág egyik leginkább versenyképes szegmensének legkiemelkedőbb képviselője.” – mondta Erwin Raphael, a Hyundai Motor America műszaki és minőségi osztályának vezetője. „A Hyundai elkötelezett amellett, hogy vásárlóinak olyan magas értéket képviselő járműveket kínáljon, amelyek kiállják az idő próbáját is. Termékeink minősége és megbízhatósága fontos számunkra, hiszen ezzel ügyfeleink a vásárlást követő időszakban is biztosak lehetnek abban, hogy hosszabb távon is megkapják a Hyundai élményt.”

A 2013-as modellévre a Sonata az eddigi kimagasló formai, tartalmi és gazdaságossági tulajdonságokat még több felszereléssel, magasabb értékkel és továbbfejlesztett technológiával egészíti ki. A 2013-as Sonata modellt az eredeti 2,4 literes Theta II GDI négyhengerese mozgatja, amely még jobb fogyasztást és még kevesebb káros anyagot garantál.   


A J. D. Power megbízhatósági tanulmánya a három éves (2010-es modellévű) autók eredeti tulajdonosainál az elmúlt 12 hónapban előforduló problémákat a nyolc főbb járműrendszerek 202 tünettípusa alapján gyűjti össze és értékeli ki. A tanulmány eredményei betekintést nyújtanak az iparág helyzetébe, amelynek során kialakul a megbízhatósági sorrend minden egyes járműkategóriában. Az általános megbízhatóságot a tanulmány a 100 járműre jutó meghibásodások száma alapján alakítja ki, értelemszerűen a legalacsonyabb értékkel szereplő modell a leginkább megbízható.  

Forrás: theautochannel.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei