Megkezdődött a frissített Tucson forgalmazása Kínában



Az Európában rég nem kapható első generációs Tucson még mindig gyártásban van Kínában sőt, nemrég modellfrissítésen esett át.

A Hyundai kínai leányvállalatának, a Beijing-Hyundainak nincs érdekében megszüntetni a Tucson gyártását, hiszen az még mindig keresett típus a hatalmas országban. Így a koreai autógyártó inkább az enyhe modellápolást választotta modelljének frissen tartásához.


A Kínában már kapható új Tucson új hűtőmaszkot, külső tükrökbe integrált irányjelzőket, megújult első-hátsó lámpatesteket, és az ezekhez kapcsolódó új lökhárítókat kapott, amelyeknek köszönhetően a modell még legalább két évig a kínai piacon maradhat. Belül szinte érintetlen maradt az utastér, mindössze új színek jelentik a változást.


Az autó immár csupán a kétliteres, 142 lóerős benzinmotorral vásárolható meg, a korábbi kivitel 175 lóerős 2,7 V6-osát pedig törölték a programból, mivel arra alig mutatkozott kereslet. Az új Tucson 165 800 jüan (kb. 6,1 mFt) és 203 800 jüan (kb. 7,5 mFt) közötti áron vásárolható meg Kínában.  


Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei