A Hyundai a finn labdarúgásba fektet



A Hyundai Motor Finland már 2010. óta az egyik fő támogatója Finnország labdarúgó szövetségének, amelyet most 2014-ig meghosszabbítottak.

A Hyundai járműveinek széles körét biztosítja az év során a különböző hivatalos rendezvények lebonyolításához, illetve a vezetők szolgálati autói is a koreai márka típusaiból tevődnek ki. A válogatott vezetőedzője, Mixu Paatelainen belföldi útjaihoz például tökéletes partner a Hyundai Genesis sportkupé.

„Részesei szeretnénk lenni a finn labdarúgás izgalmas pillanatainak, emellett pedig ezzel új vásárlóközönséget is elérhetünk.” – mondta Teemu Juntunen, a Hyundai Motor Finland értékesítési és marketing vezetője.


„A mindennapi tevékenységeink megszervezése rengeteg időt vesz igénybe, amelynek sikerességét egy ilyen megbízható és sokoldalú partner is segíti. Örömünkre szolgál, hogy a Hyundai nemzetközi jelenléte mellett a finn futball fejlesztésében is részt vesz.” – mondta  Ilkka Vanala, a futballszövetség marketingvezetője.

A Hyundai finn képviselete a támogatás mellett a futballrajongóknak is komoly előnyöket kínál, hiszen jelentős szervizkedvezményt érhet el a szurkoló abban az esetben, ha rendelkeznek futballmérkőzésekre szóló bérlettel.  

A Hyundai Motor Finland támogatni kívánja a helyi fiatalok labdarúgás általi aktivitásának fejlesztését, ezért az ifjúsági labdarúgó szövetség számára ösztöndíjprogramot hozott létre. Tavaly a program keretein belül országszerte több mint 20 bajnokságot rendeztek nagyjából 650 csapat és jóval több, mint 10 ezer játékos és azok családja részvételével. Idén már több, mint 21 bajnoki torna van tervben, amelyekre több, mint 800 csapat jelentkezett.  

Forrás: cisionwire.fi

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei