Az arabok újraforgatták a Hyundai régi kaszkadőrvideóját



A Youtube videómegosztóra nemrég felkerült egy videó, amelyen arabok egy két keréken haladó Hyundai Accenten cserélnek kereket. Hol is láttunk már ilyet?

A kaszkadőrök kedvelt mutatványa, hogy az erre felkészített autókat egy rámpa segítségével két kerékre állítják és úgy haladnak néhány száz métert. Ez ma már nem számít túl érdekesnek. Ám ha eközben egy utas kinyitja az ajtót és kicseréli a levegőben lógó hátsó kereket, az már annál inkább.   



A legnagyobb videómegosztóra nemrég felrakott videóról igen kevés az információ, azonban az igazi Hyundai rajongók számára ismerős lehet a filmen bemutatott produkció. Készült ugyanis már egy hasonló videó, amely legalább 15 éves lehet. Ezen dél-koreai kaszkadőrök mutatnak be bámulatos akciókat a Hyundaitól kapott Lantrákkal. A kézifékes pörgések, párhuzamos parkolások és ugratások mellett itt is megjelenik a két keréken „síelés”, amely közben az egyik kaszkadőr a hátsó ablakon kihajolva cseréli ki az autó egyik hátsó kerekét. Az alábbi videón 3:25-nél indul az akció.


Minden bizonnyal ezt a videót láthatták az arabok is, amit egy új Accenttel forgattak újra.

Forrás: carscoop.blogspot.hu

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei