A Közel-Keleten is bemutatkozott a felfrissített Equus


A Hyundai Middle East márciusban bevezette a koreai márka zászlóshajójának tekinthető Equus, ottani nevén Centennial továbbfejlesztett változatát, amely immár még inkább versenyképes ajánlat a tradicionális luxusmárkákkal szemben.

Az új változatot nehéz megkülönböztetni a régitől, mivel annak külsejét csupán minimális változtatások érték, azonban a belső tér teljesen megújult műszerpultot és még kényelmesebb üléseket kapott. A zajcsillapítást is továbbfejlesztették, amelynek eredményeképpen az utastér tökéletesen csendes, míg a luxusmodell felszereltsége szélvédőre vetített műszeregységet (Head-up display – HUD), holttérfigyelő rendszert is kapott.  


A legnagyobb fokú kényelem elérése érdekében az első ülések mellett a hátsókat is újraformálták, amelyekben helyet foglalva az utasok a 9,2 collos méretű monitorhoz kapcsolt hátsó szórakoztató rendszert élvezhetik, amelyet újratervezett vezérlőpulton keresztül irányíthatnak.


A Hyundai Centennial modellt a modellápolás során felszerelték a márka GDi erőforrásaival. A kínálat csúcsán áll a díjnyertes 5,0 literes V8-as, amely 430 lóerős teljesítményével 5,8 másodperc alatt repíti 100 km/h-ra az utasok, akik akár 240 km/h-val is haladhatnak az autóval. Emellett megtalálható a kínálatban  egy kisebb, 334 lóerős 3,8 literes V6-os is, amelyhez (a nagyobb motorhoz hasonlóan) nyolc fokozatú automata váltómű kapcsolódik.


A Hyundai zászlóshajója komoly eredményeket tudhat magáénak a térségben, hiszen eladásai a tavalyi évben 147 százalékkal múlták felül az azt megelőző időszakot. Annak érdekében, hogy a vásárlók továbbra is elégedettek legyenek az autóval és a hozzá kapcsolódó kiszolgálással, a Hyundai elkülönített ún. Premium Lounge bemutatótermeket hozott létre a modell iránt érdeklődők számára, miközben a járműhöz bevezették a Prémium Biztosítási programot, amelynek keretében garantált beszámítási értéket, valamint 5 éves, vagy 100 ezer kilométerig érvényes ingyenes szervizet kínálnak az 5 éves, kilométer-megkötés nélküli garancia mellé.


Forrás: ameinfo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei