Karim Rashid a Hyundai szolgálatában



A Hyundai Motor Company tervei szerint a jövőben együttműködik a világ egyik legnagyobb divattervezőjével, Karim Rashiddal, amelyet hivatalosan a március végén megrendezésre kerülő Szöuli Autószalonon jelentenek be.

Az együttműködés a Hyundai azon törekvéseinek része, amelynek során a vállalat termékeivel, szolgáltatásaival a fiatalabb vásárlóréteget célozza meg, akik egyedi stílusra törekszenek. Karim Rashid kreatív és soha nem látott elképzeléseiről nevezetes tervező legyen szó akár terméktervezésről, belső tér tervezésről, bútor vagy éppen művészeti alkotásokról. Jellegzetes alkotásai a több mint 300 tervezési díj mellett megkapták a Red Dot díjat is, amely nemzetközi szinten is elismert művésszé léptette elő.  


„Karim Rashid kreatív dizájnfilozófiája és a Hyundai PYL márkájának egyedülálló egyénisége tökéletes párost alkot. A Hyundai a szöuli standján kiállítja az i40 Art Car modelljét, valamint a hozzá kapcsolódó különleges dizájnkollekcióját. „ – mondta Won Hong Cho, a Hyundai marketingosztályának vezérigazgató-helyettese.  


A koreai fiatalok megnyerése érdekében a Hyundai az i30, i40 és Veloster modelleket a Premium Younique Lifestyle, vagyis PYL márkanév alá vonta össze, amelynek keretében speciális marketingtevékenységet folytat ezen modellek tekintetében.


A Karim Rashid európai középkategóriás i40 Art Car művét leginkább úgy definiálható, mint „a dizájn és technológia egyesülése”, amely az autó külső megjelenésében a háromszög és a szivárvány motívumok az autó gyorsaságát és mozgását hivatottak szimbolizálni. Az i40 Art Car stílusával a Hyundai PYL szegmensét gazdagítja az i40 különleges tulajdonságait kiemelve.  




A Hyundai Motor ezenkívül bemutatja „Karim Rashid különleges PYL kollekcióját” is, amely négy elemből tevődik össze: egy karóra, egy hátizsák, egy hordozható táska és egy pohár, amelyek mind Rashid egyedi, egyszerű dizájnelemeit hordozzák, miközben a mindennapi élet hagyományos funkcionalitását is betöltik.


Forrás: cision.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei