Már Chilében is kapható az Eon



Az eredetileg India igényeire tervezett Hyundai Eon modellt egyre több exportpiacra szállítják, így a modell nemrég Chilében is bemutatkozott.

A Hyundai Eon a márka kínálatának legalján helyezkedik el Chilében, ahol nagy jövőt jósolnak a Hyundai márka számára az elkövetkező években. Az Eon nagy siker Indiában, habár közel sem akkora, amekkorára eredetileg számítottak.   
Az Eon az Atos kipróbált padlólemezére épül, amelyre azonban a koreai mérnökök kívül-belül modern kialakítást építettek, amelynek eredményeként az autó belső tere az egyik legjobb minőségű lett a kategóriában.

A miniautó mindössze 3495 mm hosszú, a tengelyek közötti távolság 2380 mm. Az Eon egy 0,8 literes, háromhengeres motorral kerül értékesítésre, amelyet szintén az Atos négyhengeres 1,1 literes blokkjából alakítottak ki.  


Chilében az Eon két változatát lehet megvásárolni: az alapváltozatban vezetőoldali légzsák, CD lejátszó, színezett lökhárító és légterelő, valamint ködlámpák kaptak helyet, míg a jobban felszerelt autókban légkondicionáló, elektromos ablakok és központi zár is megtalálható.   

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei