A Hyundai új vezetőt nevezett ki a nemzetközi értékesítés élére


A Hyundai Motor Australia eddigi ügyvezetőjét, Edward Lee-t nevezték ki a Hyundai Dél-Koreában működő Nemzetközi Értékesítési Üzletágának élére.  

Lee 2009. májusa óta töltötte be pozícióját, az eltelt időszak alatt a koreai autógyártó eladásai megduplázódtak, a 2008-as 45 409 darabbal szemben az ausztrál kereskedők tavaly 91 536 autót értékesítettek. 

Tevékenységének köszönhetően a Hyundai a nyolcadik helyről a negyedikre ugrott az értékesítési listán, míg a Hyundai kereskedések száma ezen időszak alatt 142-ről 155-re gyarapodott. A Hyundai eközben 86 autós díjat nyert meg, beleértve kilenc Ausztrália Legjobb Autója (Australia's Best Cars – ABC), három Év Autója díjat és hét Canstar vevőelégedettségi elismerést is. Edward Dél-Korea elnökétől pedig kormánykitüntetést is kapott a koreai termékek exportjának elősegítéséért. 


„Ausztráliában dolgozni szakmai karrierem leghasznosabb és legélvezetesebb időszaka volt.Szeretném megköszönni a fantasztikus csapatnak a támogatásukat mind a Hyundai importőri szervezetében, mind márkakereskedői hálózaton belül – tényleg világszínvonalú csapat dolgozik a Hyundainál, amely meglátszik eredményességünkön is.” – mondja Lee. 

„Az országban dolgozó összes munkatársnak is szeretnék köszönetet mondani, mindenkinek, akivel itteni pályafutásom időszaka alatt együtt dolgozhattam. Néhány életre szóló barátságot is kötöttem itt és szomorúsággal tölt el, hogy itt kell hagynom ezt a remek országot.”  

Lee helyét Chul-hwan Kim, a Hyundai Tengerentúli Marketing Csoportjának vezetője veszi át, aki tapasztalatát eddig Indiában és Amerikában kamatoztathatta.  

Forrás: autoevolution.compaddocktalk.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei