Bemutatták az Eon autógázos kivitelét


India legnagyobb autóexportőre és második legnagyobb autógyára, a Hyundai Motor India három új felszereltségi változattal bővítette tavaly bemutatott Eon modelljének palettáját, mely immár LPG autógázos kivitelben is elérhető.

Az LPG változatok átlagosan mintegy 27000 rúpiával (125 ezer Ft) drágábbak a hagyományos, benzinüzemű modelleknél, így az LPG kivitel átszámítva 1,4 millió Ft-tól elérhetőek Indiában.

A Hyundai Motor India ügyvezetője, H. W. Park szerint az új változatok extra érétket adnak a vásárlóknak. A verziók között szereplő D-Lite kivitel légkondicionálóval, szervokormánnyal, váltásesedékesség-jelzővel és fényezett lökhárítókkal 1,4 millió Ft körüli Rúpiáért hazavihető, míg a legjobban felszerelt Magna kivitel 2 din méretű, USB-s rádióval és még több felszereléssel 1,6 millió Ft-ba kerül.

Az LPG változat a Hyundai Blue Drive modelljeinek sorát bővíti, mely gyárilag beépített 34 literes LPG üzemanyagtartályt kapott a 32 literes benzintank mellé, melyre ugyanúgy érvényes a gyártó két éves garanciája. A speciális tanknak köszönhetően több férőhely marad a csomagoknak, mint a hagyományos LPG tankok esetében. A két üzemanyagtankkal az Eon akár 1200 kilométert is futhat tankolás nélkül.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei