A Hyundai Motor America 1000 kabátot adományoz


A Hyundai Motor America bejelentette, hogy 1000 kabátot adományoz a detroiti székhelyű jótékonysági szervezet, a Focus: HOPE részére, amely a hátrányos helyzetű fiatalok segítésére szakosodott. Emellett egy 10 ezer dolláros csekket is átnyújtottak a szervezet részére.

A Focus: HOPE szervezet egy országosan elismert polgári és emberi jogi szervezet, mely a délkelet Michigan-ben élőket látja el élelemmel, karrierképzési programokkal. A 43 éve alakult szervezet a rasszizmus, kizsákmányolás és igazságtalanság ellen gyakorlatias és intelligens megoldásokkal küzd.

„A Hyundai vállalattal közös munkánk eredménye közvetlenül hasznosul a közösségünk körében.” – mondta William F. Jones, a Focus: HOPE ügyvezetője. „ Az elmúlt három év alatt a Hyundai 3000 télikabátot adományozott a közösségünk gyermekei és felnőtt tagja számára. Amikor azt látom, mennyire hálásak tudnak lenni az emberek egy télikabát miatt, akkor nagyon hálás vagyok az olyan partnereknek, mint a Hyundai. A Hyundai nagylelkű felajánlása mellett pénzbeli támogatást is biztosít számunkra a cég, melynek segítségével programjaink életben maradhatnak. Remélem, a további években is számíthatunk a Hyundai segítségére.

„Vállalatunk stratégiájának része a társadalmi felelősségvállalás is, melynek része a fiatal társadalom támogatása is.” – mondta Zafar Brooks, a Hyundai Motor America kormányzati és társadalmi kapcsolatokért fellelős vezetője. „Megtisztel minket, hogy részt vehetünk a Focus: HOPE szervezet munkájában, hogy segítsünk a fiatalok helyzetén csakúgy, mint a hátrányos helyzetűeken.”

Bővebben: sacbee.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei