Itthon is kapható a Hyundai új kompaktja


A spanyolországi Sevillában néhány hete megtartott nemzetközi menetpróba után pár héttel immár Magyarországon is bemutatták a Hyundai legújabb modelljét, az i30-ast.

A Hyundai egyik legfontosabb modellje összesen ötféle felszereltséggel vásárolható meg hazánkban:

Az alapnak tekinthető Entry verzió a légkondicionálón kívül minden lényeges kényelmi és biztonsági elemet tartalmaz, így a vészfékrásegítéses ESP, 6 légzsák és blokkolásgátló, elektromos első ablakok, központi zár és ködlámpa szériában jár hozzá. Ezenkívül már itt elérhető a Flex Steering névre keresztelt kormánykarakterisztika változtató rendszer is.

Az eggyel magasabb, Life változat a fentieket manuális légkondícionálóval, színezett üvegekkel, kormányról vezérelhető, USB csatlakozóval is felszerelt CD rádióval és vetítőlencsés fényszóróval egészíti ki.

A Comfort szinten ezekhez társul még riasztóberendezés, bőrkormány és váltógomb, kartámasz, kétzónás automata légkondicionáló, automatikus fényszóróvezérlő.

Az újonnan bevezetett Business felszereltség a korábban felsoroltakon túl térdlégzsákot, parkolást segítő rendszert (elöl-hátul), ülésfűtést, Bluetooth kihangosítót, 4 elektromos ablakemelőt és tempomatot tartalmaz

A kínálat csúcsán a Style kivitel foglal helyet, mely a fentieken túl keréknyomás ellenőrző rendszerrel, könnyűfém felnikkel, tolatókamerával, nyomógombos indítási rendszerrel egészíti ki a felszereltséget.

Ahogy azt a Hyundai-tól megszokhattuk, az egyes felszereltségekhez külön pénzért további extrák vásárolhatóak meg. A különböző (Life, Comfort, Business, illetve Style) változatok alapfelszereltségét kiegészítve elérhető az ISG Stop and Go motorleállító rendszer, a tolatást segítő rendszer, a Bluetooth kihangosító rendszer, valamint a tempomat, de akár xenon fényszórók, panoráma napfénytető, navigációs berendezés is elérhető a kínálatban.

Az alap Entry változat ára 1,4 literes, 100 lóerős benzinmotorral, 400 ezer Ft-os akció keretein belül 3.799.000,- Ft-tól indul, míg a csúcsfelszereltségű 1,6 CRDI HP 128 lóerős dízelmotorjával felszerelt i30 Style alapára 6.499.000,- Ft.

A modellt a Hyundai csehországi gyárában készítik és természetesen jár hozzá a Hyundai páratlan Tripla5 névre keresztelt szolgáltatáscsomagja, mely magában foglalja az 5 év, kilométerkorlátozás nélküli garanciát, az 5 év assistance szolgáltatást, valamint 5 éven keresztül egy éves, ingyenes átvizsgálást is. Ezenfelül a Hyundai ezen modelljére is érvényes a páratlan, egy hónapos visszavásárlási garancia.

Az autók a héten kiszállításra kerültek, így már a kereskedésekben is megtekinthető az új modell.

Forrás: hyundai.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei