A Hyundai a kínai ifjú kommunisták szövetségese lett


A Hyundai Motor Group bejelentette, hogy csatlakozik a Kínai Kommunista Ifjúsági Liga emberbaráti erőfeszítéseihez. A vállalat és az ifjúsági liga ezt a pekingi Emberiség Nagytermében jelentette be. A következő 5 évben a vállalat több milliárd wont fektet az elsivatagosodás megelőzésére tett erőfeszítések támogatására, valamint a közlekedési biztonság javítására.

A Kommunista Ifjúsági Liga, mely a Kínai Kommunista Párt ifjúsági szervezete, 100 millió tagot számlál és hárommillió csatolt szervezet van, így komoly politikai és kormányzati figyelemben részesül. Vezetője, Lu Hao főtitkár a következő generációs politikai vezetés egy jelentős képviselője.   

Ez a szövetség az első olyan megállapodás melyet az Ifjúsági Liga egy konkrét vállalattal kötött meg. A Kommunista Ifjúsági Liga korábban 2008 és 2010 között egy olyan eseményt szervezett meg, melyen a Toyota és a Liga díjakat adományozott a környezettudatos tevékenységet végzők számára. Ám ez az első olyan alkalom, hogy egy ilyen nagy horderejű társadalmi szövetségre lép a szervezet egy vállalattal.  

Elemzők szerint a lépéssel a Hyundai márka egy komoly szövetségesre talált a kínai autópiacon, mely így komoly ellenfelévé válhat a nagy autógyáraknak, mint a Toyota, vagy a General Motors, melyeknek szintén van helyi üzemük a térségben.

A Beijing Hyundai Motor képviselője szerint a Kommunista Ifjúsági Liga folyamatosan reklámozza majd közös erőfeszítéseik eredményeit a kormányzat által felügyelet alatt tartott állami televízióban.

„A Hyundai Motors számára a vállalati imázs javulását és a márkakép növekedését jelentheti a szövetség.” – tette hozzá a vállalat képviselője.

Miután 2010-ben már meghaladta az értékesítési eredmény az egymilliót Kínában, a Hyundai Motors tavaly 1,23 millió járművet adott el az országban. A novemberi adatok szerint a márka a negyedik a rangsorban a GM, Volkswagen és a Nissan mögött, míg a KIA a hetedik helyen áll.   

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei