Haszongépjárműveket vezethet be a Hyundai Indiában


A koreai Hyundai Motor bejelentette, vizsgálja annak lehetőségét, hogy bevezesse kishaszon-jármű típusait az indiai piacra, hogy ezzel megerősítse a szegmensben betöltött szerepét.

Kezdetben valószínűleg magasabb szintű és prémium kategóriás haszongépjárműveket árul majd az eddig leginkább kompakt méretű személyautókat gyártó és forgalmazó Hyundai Indiában.  

 „Rengeteg lehetőség kínálkozik a haszonjárművek indiai bevezetésével… jelenleg tanulmányozzuk az indiai piacot… de mindenképpen tervezzük.” – mondta a Hyundai haszongépjárművek értékesítéséért felelős vezetője, J. D. Lee a Tokió Motor Show alkalmával.

Részleteket nem árult el Mr. Lee, ám annyit mégis, hogy magasabb szintű és prémium kategóriás teherautók értékesítését vizsgálják elsősorban. Ezek mellett buszok értékesítésének lehetőségét is vizsgálják.

Hozzátette, hogy az indiai piac változásai miatt az eddigi alacsonyabb árfekvésű modellek helyett a vásárlók ma már a magasabb árat is hajlandóak elfogadni, így nyílik lehetőség a vállalat számára betörni a piac ezen szegmensébe.

Bővebben: thehindu.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei