Újabb kémfotókon a megújuló i20


Két álcázott i20 prototípust sikerült a lesifotósoknak Indiában lencsevégre kapni, amint azok újabb tesztkörüket futják Sriperambadur városában.

Az i20 modellt Törökország mellett Indiában is gyártják, ám ott néhány hete már nem fogadnak új megrendelést a jelenlegi változatra, így az új modell várhatóan már márciusban bemutatkozhat a nagyközönségnek.


A lefotózott autók egészen más karakterűek, mint az eddigi prototípusok, hiszen a járművek fehér színe mellett a felniméretük is nagyobb, az Indiában szokásos 185/65/14-es legnagyobb rendelhető mérettel ellentétben ezek 195/60/15-ös könnyűfém felniken gurulnak. Ennek megfelelően elképzelhető, hogy az új i20 a külső változtatások mellett áthangolt futóművet is kaphat.  


Egy másik képsorozaton látható továbbá az új i20 egyik legfontosabb újdonsága, a LED nappali menetfény. Ezek az első képek, amelyen ez a felszereltség bekapcsolt állapotban láthatóvá váltak, így a modell eleje jobban fog hasonlítani a nemrég bemutatott i30 modellre. Az autó hátsó részét sem hagyták érintetlenül, nagyobb hátsó lámpatesteket és ezzel együtt átrajzolt hátsó ajtót kaphat az i20.


A balkormányos, álcázott i20 belső kialakítása csak enyhe igazításon esik át, melynek keretében a felszereltség is gyarapszik, legalábbis a kormányküllőn található telefonkezelő gombok erre utalnak. Emellett apróbb módosítások történtek a kezelőszervek stilisztikájában, illetve elrendezésében is.

Forrás: motorbeam.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei