A Hyundai különleges ajánlata Nigériában

A Hyundai Motors Nigeria Limited, a Hyundai autók nigériai forgalmazója nemrég különleges ajánlatot tett közzé annak érdekében, hogy növelje a márka helyi eladásait. Az elsősorban flottáknak szánt akció keretein belül a két Verna modellt vásárlók egy további járművet ingyen kapnak meg.

Az "Újévi Bonanza - Kettő áráért hármat kap" névre keresztelt akciót azért vezették be, hogy a vásárlók az elavult használt autók választása helyett inkább modernebb és takarékosabb új modellek mellett döntsenek.
    
Az ajánlat részeként a cég három ingyenes átvizsgálást kínál az első évben, illetve  három éves, vagy százezer kilométerre szóló garanciát is vállalnak a megvásárolt gépkocsikra.

Mr. Kiran Parab, a Hyundai Motors Nigeria Limited értékesítési igazgatója azt mondta, a vásárlók számára igen attraktív ajánlat korlátozott darabszámban áll rendelkezésre. Másrészt az országban nemsokára bevezetésre kerülő szigorodó üzemanyagfelhasználási szabályok miatt a vásárlók hamarosan értékelni fogják az olyan takarékos modern járműveket, mint a Verna. 

Kiran hozzátette, azon dolgoznak, hogy 2015-re a Hyundai lehet a legkeresettebb személyautó márka Nigériában.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei