Genfben bemutatkozhat az új i30 kombi


A pletykák szerint a márciusban megrendezésre kerülő 2012-es Genfi Autószalon egyik sztárja a Hyundai i30 kombiváltozata lehet.

A március 8. és 18. között megrendezésre kerülő autókiállításon a pletykák szerint a Hyundai bemutathatja az i30 új változatát, annak értékesítése pedig az év közepén megkezdődhet. Néhány információ is kiszivárgott az autóról: a modell 1 centiméterrel hosszabb a mostani változatnál, így teljes hossza 451 centiméterre növekszik.


A csekély külső méretnövekedés ellenére úgy tűnik, a mérnököknek sikerült több helyet szorítani mind az utasok, mind a csomagok számára. Így könnyen elképzelhető, hogy az eddigi változat igen csekély, 415 literes csomagtere akár 535 literesre is növekedhet (a pletykák szerint). Az autó formája és technikája megegyezik a már bemutatott ötajtós változatéval.


Várhatóan a kombi mellett Genfben mutatják be az új Veloster Turbo-t és a Genesis Coupe frissített változatát is.


A sorozatgyártású modellek mellett ott lesz a már korábban beharangozott i-oniq koncepció is, mely egy olyan közepes méretű autó előképe lesz, melynek formája ötvözi a kupé és limuzin formavilágát. A hírek szerint a tanulmány sirályszárny ajtókkal is rendelkezik. A tanulmányt egy 1,2 literes turbós benzinmotor, valamint egy elektromos motor kettőse mozgathatja, előrevetítve a Hyundai hibridtechnológiájának jövőképét is.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei