A Hyundai biztosít járműveket a síugró-világbajnokság részére


A Hyundai Motor Company a február 23-án, Norvégiában kezdődő 2012-es FIS Síugró-világbajnokság hivatalos támogatójaként néhány napja több járművet adott át a szervezőbizottság részére.

A Hyundai 10 darab vadonatúj, kifejezetten európai vásárlók számára, Európában fejlesztett i40 kombit, valamint 14 darab, Európa több országában Év Autója díjjal jutalmazott ix35 terepjárót biztosít az eseményre.   


„Boldogok vagyunk, hogy a két leginkább európai járművünket biztosíthatjuk a Síugró Világbajnokság lebonyolításához.” – mondta S.T. Kim, a Hyundai Motor ügyvezető alelnöke. „ Az i40 kombi és az ix35 terepjárót kedvelik leginkább Európában. Az autók izgalmas formatervükkel pedig hűen tükrözik ezen esemény szellemiségét.”  


Február elején a Hyundai bejelentette, hogy két éves támogatási megállapodást kötött a síugró világbajnokság szervezőivel, így a szerződés értelmében a Hyundai biztosít járműveket a világ minden táján megrendezésre kerülő síversenyekhez, beleértve a síugró-, sífutó-, alpesi sí-, freestyle sí-, valamint snowboard-bajnokságokat.  

Forrás: cisionwire.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei