A Hyundai Motor segítsége Afrikában


A Hyundai Motor Company a betakarítási időszak befejeztét kihasználva a Ghana államban található Nima városának nyújtott segítséget, hogy megtisztíthassák környezetüket.

A takarítás a vállalattal és a lakosság fiataljainak segítségével történt. A program a maláriaellenes kampány részeként valósult meg a térségben, melynek révén a Hyundai Motor Company több millió dollárt adományozott az ország néhány régiójában a malária leküzdésére.  

A kampány a Hyundai vállalat társadalmi felelősségvállalási programja részének tekinthető, amellyel támogatják a kormányzat maláriaellenes harcát.

A Hyundai Auto Plaza Maláriaellenes Kampány jelszava: „Mozgassuk meg a világot együtt”. a Hyundai Motor Company jónéhány hasonló tisztítási kampányt szervez a helyiek fenyegetettségének csökkentése érdekében.

A Nim-ban történt takarítási akció soárn a szervezők megfigyelték, hogy az akció felhívta a figyelmet arra is, hogy a helyi lakosoknak több figyelmet kell fordítaniuk környezetük tisztán tartására.

„A takarítás után 500 malária moszkitó hálót, 500 Hyundai focilabdát, 1000 Hyundai pólót is adományoztunk a környezet tisztán tartásának közösségi motivációja érdekében.” – mondta el Jihad Hihaji, az akció fő szervezője.

Forrás: allafrica.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei