Justin Bieber a Hyundai-jal jótékonykodott


Justin Bieber, a kanadai tinisztár arról is híres, hogy szeret segíteni másokon, amennyiben erre lehetősége van. Ezúttal egy Hyundai kereskedő segítségével az autogramját adta jótékony célok támogatására.


Amikor a tinisztár a karácsonyi ünnepekre hazalátogatott, Frank Sandola, a helyi Stratford Hyundai márkakereskedés tulajdonosa megkérte, lássa el autogramjával a szalonban álló tűzpiros Hyundai Genesis Coupe 2.0 Turbo-t. Az autogrammal ellátott sportkocsit pedig egy helyi görkorcsolyapálya korszerűsítése érdekében elárverezi a társaság.



A Toronto Star megtudta, Sandola ötlete akkor került szóba, amikor Bieber nagymamájának néhány hónapja eladott egy autót. Miután tájékozódott arról, milyen célra fordítják a befolyt összeget, Bieber természetesen vállalta a feladatot.


Az autogrammal ellátott autó, melynek piaci ára 35 ezer dollár, január 20-án került fel az eBay internetes áruház aukciós ajánlatai közé. A 10 napos aukció utolsó percében pedig az egyik ajánlattevő kereken 40 ezer dollárért vihette haza a vadonatúj Genesis Coupe-t, rajta a sztár (5000 dolláros) aláírásával.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei