Megerősíti angol kereskedelmi hálózatát a Hyundai

A Hyundai tovább folytatja növekedését és bővíti termékeinek körét. Ennek keretein belül 2012. folyamán összesen 8 új modell bevezetését tervezi a cég. Az új autók forgalmazásához a Hyundai Angliában kiterjeszti kereskedőinek körét is, amelynek száma csak tavaly 29 új értékesítő ponttal bővült.

Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK vezetője szerint: „Anglia egy gyorsan növekvő piac a Hyundai számára, melyen keresztül a márka jobb franchise kialakítása szükséges a további fejlődéshez. Jelenleg 152 kereskedelmi pontunk van Angliában és ennek növelése a legjobb minőségi szolgáltatások nyújtásához segít bennünket.”

„Már ma is rengeteg kereskedésünk van országszerte, ám ezekhez még továbbiak csatlakoznak idén. Ezenkívül nemrég létrehoztunk egy képzőközpontot is annak érdekében, hogy biztosítsuk kereskedéseink szolgáltatásainak egyenletes minőségi színvonalát. Ezekkel és a vállalat történetének eddigi legjobb termékpalettájával reményeink szerint a legjobb minőséget tudjuk biztosítani vevőink részére a mai autópiacon.”

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei